Fläskpannkaka
MUMS!
Det var dagens middag.. Så gott!! Ett tag sen man åt fläskpannkaka..
Det och SOS - På Liv och Död
Fläskpannkaka: Vanlig pannkakssmet, tärnat fläsk..
Ugn: 200-225 grader (beroende på ugn)..
Ugn: 200-225 grader (beroende på ugn)..
Häll smeten i en smord braspanna och sprid ut det tärnade fläsket.. Låt stå i ugnen tills den är gyllenbrun eller fått en bra färg.. Jag brukar alltid kolla lite med en kniv så att smeten inte är kletig.. Då är den färdig..
Servera med lingonsylt.. Mums...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Så nu är det snart läggdags också.. Får hoppas det iaf.. Känner mig lite seg nu, men det försvinner väl som vanligt lagom till man ska lägga sig..
Kommentarer
Trackback