NAMN: - ÅLDER: 31 - BOR: Skåne


Lite om mig.....

Ja jag har haft blogg sen Mors Dag 2011.. Jag har inte hittat "den rätta" än, därav så är inläggen äldre än bloggen.. Då jag flyttar alla till den nya.. ;) Tröttnar rätt fort på designen, haha.. Så denna är fortfarande lite "under byggnadsstadiet".. Vem är då jag?.... Är mamma till 2 underbara barn.. Mina söner är i skrivande stund 6 år och 2 år, födda 2007 och 2010.. Jag började blogga som sagt 2011, när jag var inne i en "mörk" period.. Förlorade min älskade mamma Nyårafton 2010 :( bara knappt 2 veckor efter att jag fött vår yngsta pojk.. Livet efter det har varit ett helvete.. Nära & kära vet mer.. Skriver inte ut allt för det får inte plats..
A & J ni är mitt allt!! Mamma älskar er!!


Barnen  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-30  |  Tid: 22:18:00

Sammanslagning av födelsedagar

Idag hade vi sammanslagning av 2 födelsedagar.. Sambons och Antons.. Vi var på Skånes Djurpark.. Även Farmor och Farfar var med..

Tittade på alla djur gjorde vi.. Anton fick köra traktor.. :) Sen hade vi en fikapaus uppe på björnberget.. Antons födelsedagspresent så cool *ler*.. En robot som man styr med hjälp av en handkontroll och så skjuter den ut nån skumgummi "brickor".. Ja haha Anton gillade den start.. :) Och det tog inte lång stund förrän han visste hur den skulle skötas..

 

Klicka på bilderna för att se dom större..

 

        

    
Anton kollar in rävarna & Anton menar; Ser du björnen mamma?

 

   
Här är det fikapaus.. Farfar har visst problem med paraplyt ;)
Och Anton älskar pommes *ler* 

 


Matning av Fjällräven

 

       

 

    
Födelsedagspresenten (från Farmor & Farfar).. 

 

Ja det var dagens händelser.. Nu är jag trött så nu blir det till att kasta sig i sängen.. Ja, det låter inte helt fel.. ;) *gäsp*


Barnen, Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-26  |  Tid: 23:17:00

Ett litet inlägg innan läggdags..

Mina underbara pågar...... Ni är mitt ALLT!!


Tänker på er 24/7.. Ni finns i mina tankar, mitt hjärta, i min själ.. ALLTID.. Det går inte en minut då jag inte tänker på er.. Hela tiden snurrar tankarna om er i huvudet på mig.. Önskar bara att ni kunde var hos oss så vi kan bli en "hel" familj igen.. Men där finns vissa as som försöker stoppa det.. Men! Jag/vi tänker slåss... Och då menar jag slåss!! Jag/vi kommer inte och ge oss, förrän den dagen ni får komma hem till mamma och pappa..


Lilla mamma, jag önskar att du fanns hos oss just nu.. Jag hade behövt dig här nu...... Fattar inte att man kan få lov och behandla människor så som vi blir behandlade, hur dom får lov och trycka ner människor som redan ligger.. Har vi inte lidit nog?? Tydligen inte, inte enligt dom iaf.. Att man kan va så kall! Men vänta ni........ Ni har inte hört det sista från mig............


Önskar så att man kunde dra tillbaka tiden...........

 

 

Älskar er Anton & Jonathan
&
Älskar dig Mamma lilla

 


Tatueringar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-26  |  Tid: 20:46:00

Idag! Tattoo.......

Idag fick jag äntligen gjort min efterlängtade tattoo med mina pågars namn och f. datum..
Formen av ett hjärta av rosor och pågarnas namn inne i..

Det kändes, det gjorde det.. Men det är VÄRT den lilla smärta.. Kan ju bero på valet av placeringen av tattoon..
 
 
Min mamma ville ge mig den i present, men efterom hon aldrig fick chansen till det så jag hade sparat lite från arvet efter henne och gjorde den.. På det sättet så har jag ju ändå fått den av mamma.. Och det kan ingen säga att det är fel..
Då jag bär med mig något som betyder något extremt mycket för mig.. Mina söner och en "present" från mamma som inte kan försvinna eller gå sönder....

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-23  |  Tid: 17:32:00

Kyrkogården

Var idag på kyrkogården.. Satte lite nya blommor till mamma.. Dels från oss och från mormor.. Och rensade bort gamla löv som bestämt sig för och landa just där.. Lite ogräs försvann oxå..

 

Regnet hängde i luften hela tiden *hua*.. Lagom tills man skulle traska hemåt igen så öppna himlen sig, och suck vilket regn.. Var blir sommaren av?? Detta vill jag inte kalla sommar!! Jo, svensk sommar i så fall..

 

Känns som man inte har ork till någonting.. Orkar inte, känner inte för något.. Vill bara att det ska va som förr, för sådär 7 månader sen.. Kan man inte dra tillbaka tiden?? Nä, jag vet att det inte går, men jag önskar att det gick.. Då hade nog livet sett lite annorlunda ut än va det gör nu..

 

  
                                        Från oss                                                                 Från Mormor
 
 

 

Nu blir det snart till och ordna med middagen (fast man inte har  sån matlust).. Hamburgare med bröd står på menyn idag..


Familj, Livet  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-22  |  Tid: 17:13:00

Hålla kväll

Nu blir det till och hålla kväll, redan.. Efter städdag idag..... Kändes skönt o få ha något annat och göra än att bara sitta och inte veta vad man ska ta sig till.... Vet inte vad man ska göra om dagarna.. Varje sak, varje liten detalj ute som inne gör en påmind.........

 

Jobbigt att gå ut, att se mammas lägenhet, någon annan går i mitt gamla rum, det sitter någon annan på hennes balkong.... Att se den varje dag, blir allmer jobbigt.. Att veta att hon aldrig kommer att komma tillbaka.. Hon finns där uppe nu.. Inte här, där hon borde vara.. Det är fel.. Att hon fick lämna jordelivet, lämna det rent för tidigt.. Min mamma..

 

Det är jobbigt att gå in i stora pågens rum, att se alla hans saker stå där och vänta.. Vänta på honom, vänta på att få bli lekta med.. Har ställt in det mesta av hans saker i hans rum, för att det ska bli lättare.. Men! Det blir inte lättare, bara svårare för var dag som går.. Hans säng är tom, ingen liten älsking ska sova där inatt eller nästa natt.... När kommer han få sova i sin säng igen?? Att se spjälsäng, skötbord och kläder stå/ligga och vänta på minstingen...... Det var meningen att han skulle sova i den, det var meningen att vi skulle byta blöjor på honom på just det skötbordet.. Inte att någon annan skulle göra det....

 

Står snart inte ut längre...........  Vill  ha hem mina älsklingar... NU!!!!!

 

Ska nu försöka ta något att äta, och kanske vila lite.... Och!! Kanske att man förhoppningsvis kan få lite sömn när det blir dags och lägga sig ikväll.....


Skog & Mark  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-19  |  Tid: 21:44:00

Rensning av bär

Har idag varit ute i skogen.. Och ja plockat lite bär..... Har mina "speciella" ställen där jag brukar plocka...

 

Tänkte att det kunde va en bra idé och göra det, så man får lite annat och göra, idag iaf..

 

Det blev lite blåbär, hallon och smultron.. Men en hel del vinbär.... Plockade dock inte allt idag.. Ska spara lite till en annan dag.. Får hoppas att  ingen annan hittat stället tills dess..

 

 
 
 
 
Hittade även 2 stycken Karl Johan svampar..
Dom förvällde och stekte jag naturligtvis nu innan iväll och åt.. Mums va det var gott!!
 
 
 

Hoppas att jag en dag kan gå i skogen med mina barn och plocka svamp, precis som mamma och jag gjorde......


Skog & Mark  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-07-15  |  Tid: 19:15:00

Skogen

Idag var jag och en kompis ute i skogen för att kolla läget med "mina" bärställen..

Och ja!! Där var ju naturligtvis mygg.. Som det brukar vara i skogen.. Hmm ja och det blev ju naturligtvis så att min kompis blev myggattackerad..  Dom måste bara älska och plåga henne.. Jag klarade mig undan deras blodsugarattack, denna gång iaf.. :)

 

Men stackare som hennes vrister såg ut när vi kom hem igen.. Ush ush..

Jag fångade ett av "asen"  på bild, ja som hon så snällt kallade dom

Det där är inte ens hälften av hur hennes vrist såg ut senare.. Jösses...

Kom iaf fram till att det snart var dags att plocka bären, innan insekter och annat tar dom....