NAMN: - ÅLDER: 31 - BOR: Skåne


Lite om mig.....

Ja jag har haft blogg sen Mors Dag 2011.. Jag har inte hittat "den rätta" än, därav så är inläggen äldre än bloggen.. Då jag flyttar alla till den nya.. ;) Tröttnar rätt fort på designen, haha.. Så denna är fortfarande lite "under byggnadsstadiet".. Vem är då jag?.... Är mamma till 2 underbara barn.. Mina söner är i skrivande stund 6 år och 2 år, födda 2007 och 2010.. Jag började blogga som sagt 2011, när jag var inne i en "mörk" period.. Förlorade min älskade mamma Nyårafton 2010 :( bara knappt 2 veckor efter att jag fött vår yngsta pojk.. Livet efter det har varit ett helvete.. Nära & kära vet mer.. Skriver inte ut allt för det får inte plats..
A & J ni är mitt allt!! Mamma älskar er!!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-31  |  Tid: 23:45:00

Klart för idag.. :)

Så där! Nu blir det till och hålla kväll helt.. :) Jag har fått gjort det jag skulle idag.. Så nu efter att ha städat till min hamstrar och gjort rent kattlådan så bänker jag mig i soffan för att kolla på CM.. Ja CM = Criminal Minds, haha.. Älskar såna serier.. Så som CM, CSI NY, CSI Miami, Cold Case osv..

 

Godnatt!!  


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-31  |  Tid: 21:19:00

Nybyggarna......

Sitter och kollar på Nybyggarna i Kanal 5 play.. Just nu är det paus så då passar jag på och skriva lite..

Jag vet igentligen inte vad jag ska skriva, hmm.. Iaf jag kollar på Nybyggarna.. Har sett alla avsnitt hittills.. Tycker det är ett bra program, det visar hur det ser ut i samhället.. Men droger, hemlöshet osv.. Finns ju hur många som helst som lever på detta sättet.. Kan inte förstå hur det kan gå så fel för människor.. Mycket har väl med fel umgänge, depresioner och annat och göra.. Vad jag har förstått så har många det med sig sen dom va barn, då deras föräldrar var knarkare.. Ush!

 

Nu börjar det igen så tillbaks till det, sen ska jag göra lite annat innan sängen kallar..

 

Våra lycktor ikväll.. :)

 

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-31  |  Tid: 16:44:00

Bara ett inlägg för att..

Sådär ja.. Nu har man handlat till mormor.. :) Satt en liten stund och pratade också med henne.. Idag var hon helt klar på att jag var jag.. Annars är hon lite lite virrig, och blandar ihop mig och mamma.. Men det är sånt man får ta.. Hon är ju ändå 89 år.. Ojoj hon blir 90 nästa år.. Då får man slå på stort där! ;)

Iaf hon fick hem vad hon behövde, men jag får ta ner imorgon eller fredag igen.. Jag glömde ju en viktigt sak.. Bitsocker!.... Haha, enligt mormor är det viktigt.. Som tur är så hade hon hemma så det räcker 2-3 dagar till.. Hm vad ska man med handlelista när man ändå glömmer?! Jaja......

 

Var in omkyrkogården med en liten prydnad till mamma.. Som har med Halloween och göra..

 

Nä nu ska jag sätta mig i soffan en stund och kolla på Äntligen Hemma.. ;) Om jag hinner, kan och kommer ihåg det så brukar jag kolla på det varje vardag kl. 17.00.. Fast att det är ju gamla avsnitt, fast jag har nog inte sett dom innan.. Känner inte igen dom iaf..

 

Jaja, out for now..

 

Oh ja just det, hihi.. Mitt "favvo" träd, det är nästan helt naket nu.. ;)

 
 
 

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-31  |  Tid: 14:29:00

Halloween!

 
Ja idag är det Halloween.. Händer inget speciellt för oss denna dag.. Ska handla till mormor idag.. Det blev inte igår, då klockan hann och bli mycket innan jag väl fått rätt på buketterna till mammas grav.. Och så var jag trött och frusen *suck*..
Det var tänkt att vi skulle Halloween pynta trädgården.. Hmm, men vi fick inte tag på någon lagom stor pumpa.. Alla pumpor va MEGA stora.. Ehm, nja vill ju ha en som är ungefär som en basketboll.. Men dom i affären var ju som 3 basketbollar.. :o Jaja inget och göra åt.. Vi har ju lite annat pynt hemma, dock hittade vi inte allt.. Det ligger väl någonstans i förrådet (där man inte kollat), haha.. Men men, det får bli nästa år istället.. :)
 
 
                                Min pumpa ;)                                                          Min lykta med spindel 

Sambons lyckta, haha
 
 
Nä nu ska jag iväg och handla till lilla mormor.. Sen får jag se vad som händer sen..
 
 
Halloween Comments Pictures
Bilden hittade jag på google.. ;)

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-30  |  Tid: 13:49:00

Fint väder idag..

Jaha jaja ok.. Idag är det fint väder, lite kallt.. Men solen skiner! Och vad händer idag? Ja inte så värst mycket.. Hade mest bara tänkt och gå och samla damm idag.. ;) Sambon var uppe före mig idag, haha.. Inte så konstigt när han gick och la sig jäkligt tidigt igår, tror det var vid halv 8 eller så.. Men jaja nog om det..

 

Så, har iaf slängt in en maskin tvätt idag.. Vi har ju som sagt egen tvättmaskin *wow*, det är så skönt och ha det.. Så det är bara "stortvätt" som tvättas i tvättstugen.. Härligt! Att kunna tvätta i hemmet (med en maskin).. Vi fick den när vi flyttade in, för han som bodde här innan tog inte den med sig.. Underbart! Enligt mig.. :)

 


Här ser man "åbäket" haha.. Nä det är min vän här i lägenheten.. ;)  Den är ju placerad i badrummet.. Men OH där är ändå gott om plats kvar.. Att röra sig på! Slipper känna sig som en packad sardin, haha.. ;)

 

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe.. Sen får jag se vad som händer.. Jag ska iaf sätta ihop dom hära plast - ev. tyg? blommorna som vi ska ha på mammas grav i vinter.. Har köpt massor så det blir 3 buketter.. En till oss, en till lilla mormor och en som pappa och hans sambo har.

Sen kanske det blir att ta en promenad eller så, om vädret fortfarande är fint.. Tar mig kanske en promenad ner till Mormor.. :) Kollar läget och om hon behöver ha handlar redan idag..

 

Höres..... 


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-29  |  Tid: 21:33:00

Vi hade tur!

Ush det är inte klokt.. Sån tur vi hade idag på umgänget.. Det har regnat i stort sett non-stop sen vi skulle lämna Skånes Djurpark.. Då började det komma, och när vi har kommit hem och är på parkeringen på vårt område så regnar det ännu mer.. Och så har det hållt på hela kvällen och blåst *urgh*.. :/ Jaja det är tur att man inte skulle ut sen idag igen, mer än med Kito då.. Sen ska ju Kito ut en runda till innan jag lägger mig.. Ja, gubben har redan lagt sig, haha.. Han sov i stort sett i soffan.. Så ja då tar man ju hellre sängen, jag menar det är ju alltid skönare och sova i sängen.. Oftast iaf.. ;)

Sen återstår det och se om en annan kan somna.. Så att där inte är timmerstockar i sovrummet, haha.. Ja i värsta fall får jag väl isf parkera mig i soffan.. Jag vill ju också sova..

Men men, nu ska jag kika lite på TV och sen blir det sista kisserundan innan sängen....

 

Nattinatt....


Barnen  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-29  |  Tid: 16:18:00

Skånes Djurpark

Nu skriver man igen.. Är nu hemkommen för några timmar sen.. Vi hade som sagt umgänge på Skånes Djurpark som jag skrev imorse.. Vädret var helt ok.. Det blåste "rejält" lite av och till men det regnade inte iaf.. Jo, lagom till vi skulle hem och var på väg mot utgången så började det regna..

Det började ju givetvis att Anton skulle gräva.. ;)

Innan vi ens hunnit in så sa han; Peng! Jag har ingen peng.. Han fick ju då en "guldpeng" (10:- så klart)

Och ja haha, vad var det han skulle ha pengen till?? Jo! Gräva... Aww underbara lilla Anton..

 

  

 

Vi var och kollade på fåren.. Lilla "Skorpan" sa då rakt ut; TITTA.. Uttala; Tiitaa Sen var vi inne och kollade på och klappade Marsvinen.. Jag satte mig ner på huk med Jonathan och han tittade storögt på dessa små ungar.. Och sen tittade han på mig.. :) Och dom var ju så underbart söta dessa små "grisar"..

Sen bar det av in till Terrariet för Anton ville gå in där.. Och han kom ihåg från i fjol att vi pysslade därinne.. För han pekade på en dörr och sa; Rita därinne.. Men den dörren var ju stängd idag.. Så det fick vi förklara att det gick inte och rita idag.. Så det blev till att titta på ormarna

 

  
Anton kollade in en huggorm.. Detta foto tog han
(den var från Turkiet eller något sånt)

 

   
 Och detta foto tog jag    Och detta är en snok 

 

  
Sen blev det att prata med en gris (galt) och även en häst..
Jonathan ser lite snopen ut.. ;)  

 

  
Här kollar Anton in vildkatterna.. Och ha sa till mig; "Stora kissar"

 

 

     
Här är det inspektion av Järvens bo, eller heter det lya?
Iaf, förra året vill inte Anton gå in utan han stod bara utanför och kollade in.. Men idag så
gick han in.. Men först efter att han sagt åt mig att ta kort.. ;)

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Björnberget

  

Här var det en "stor" diskution mellan mig och Anton..
Om ni tittar så ser man sambon (pappa) och svärmor (farmor) + Jonathan på andra sidan till
vänster..Jag och Anton gick uppför trappan och dom gick upp borta vid ruchbanan.. Och sen blev det ju diskution mellan mig och Anton hur vi skulle gå för att komma dit..

 

Anton: Pappa, farmor där!
Jag: Ja, men vi kan gå här.. (pekar då på gången som går över själva björnhängnet)
Anton: Nä! Vi ska gå dit.. (pekar mot pappa och farmor) Anton vänder om
Jag: Då får vi gå ner om trappan igen.. (menar jag och pekar på den)
Anton: Oh! (slår med handen, precis som "tusan också")
Jag: Jamen om vi går där över så kommer vi direkt till pappa och farmor.. (pekar på gången över hängnet)

Anton: Ja! (vänder om igen och går där jag sa)

 

Haha underbara unge! Vilken diskution.. :)

 

 

Pussgurka NR 1


Ja här ser ni en pussgurka.. ;) Pussar med HELA munnen haha..
Jepp så ser det ut när lilla Jonathan pussas..
 
 
  

Somnat gott hos pappa efter fikan.. :)
 
 
  
Här är det inspektion av Fjällräven (den börjar ändra päls)..
Anton gick hela banan med hängbroarna.. Duktig påg! Men fick dock lite hjälp vid vissa ställen, då han inte ville trilla.. Försiktig som alltid och har alltid varit.. 
 
 
Nu är det ponyridning på G.. :)
 
        
Anton pratade som bara den under hela rundan.. Först var det att han höll på att kasa ner på ena sidan av sadeln.. Det fixades! Och jag sa att jag går och håller koll så du inte trillar.. När vi sen kommer bakom krönet och är i en liten "nersänkning" så säger han; Nu kan inte pappa se häst och mig.. Och då menar jag att nej, men när vi kommer runt så ser han oss igen och hästen.. I slutet av rundan så ser jag i nästan sista sekunden en hög som hästen släppt.. Och trampar ju över den för att inte få det på skon.. Och då säger Anton; Örk inte trilla här.. Hästen bajs... Mitt svar är ju givetvis att nej du trillar inte, mamma kollar så du sitter kvar..

 

 

Vargarna syntes förresten idag, iaf ett par av dom.. Anton kunde tyvärr inte få syn på dom.. :( Dom gömde sig så bra bland alla buskar.. Förklarade då att dom gömmer sig bland buskarna för att vi inte ska kunna se dom..
Men jag fick se en som gick lite bland buskarna..
Söta som bara den.. 
 
 
Avslutas med lite gungning uppe vid älgarna..
 
 
Sen blev det dags att åka hem.. Och då lagom kom ju regnet som sagt.. Ja inte mycket men lite.. Så! Vi hade tur med vädret (trots blåst).. Jag har säkert glömt att skriva något..

 

Ja just det.. Ett par saker till som Anton sa på vägen till ingången..

Anton får syn på en tavla (med örn på)

Anton: Mamma! Höna..
Jag: Nej, det är ingen Höna..
Anton: Anka?

Jag: Nej Anton, det är inte Anka heller..
Anton: Varför då? (ehm vad svara man på det?)

Jag: Jag vet inte, det är en örn Anton.. (det blev mitt svar)
Anton: Va?
Jag: ÖRN.. (riktigt säger alla 3 bokstäver)
Anton: ÖrN (med det menas med att han sa örn, men R:et inte kom med riktigt)  

 

Sen börjar det komma mer regn *ush*.. Och ja, då blir det så här;

 

Anton: Oh regnar mycket
Jag: Ja det regnar, men vi är snart framme vid bilen Anton springer ifatt Farmor
Anton: Farmor! Din paraply! Det regnar mycket.. (tar handen uppifrån och ner för att visa just MYCKET)
Farmor: Ja, men det behövs inte Anton.. (paraplyt fick sig en smäll i blåsten så det gick sönder)
Anton: Varför?
Farmor: Det är sönder, det gick sönder när det blåste..


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Slut på detta inlägg.. Nu ska jag ta lite kaffe tror jag..

 

P.S. Muffinsen blev goda.. :) Min favorit av dom blev vanlij med blåbär och vanlij med banan..

 

ÄLSKAR MINA PÅGAR!! 


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-29  |  Tid: 07:29:00

Godmorgon!!

Jepp det är som sagt morgon haha.. Idag är det umgänge med pågarna.. :) Ush har saknat dom så in i norden.. Så det var upp kl. 7.. Hur jag klarade av det vet jag inte.. Sov inget vidare alls inatt.. Hade svårt och komma till ro också.. Antaligen exalterad inför umgänget idag.. Och det är ju inte så konstigt..

 

Så mackor är gjorda, kaffet är kokat och även varm chokladmjölk (till Anton så klart).. ;) Även muffinsen jag bakade i förrgår är nerpackade, plus lite äppeljuice.. Ah just det, korv och bröd också!! Blir ju grillning *mysfaktor*.. :D

Så ja det är i stort sett bara jag själv som ska bli klar och gubben ska ut med lilla Kito.. Jepp och djuren har fått sin "morgonmat"..

 

Titta så underbart! Kan det bli fint väder idag? Fast att det är rätt kallt nu..

 
 

"Kollar mobilen" - Ja den har batteri, isf så det räcker till en del bilder.. :) Jepp jopp, nä nu ska jag "kasta" mig i dushen.. Återkommer senare idag..

 

*Out*


Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-28  |  Tid: 20:28:00

Gravsten vidgjord

Har haft mammas gravsten hemma.. Gjorde vid den nämligen.. Tvätta den ren och fyllde i text och så.. Sen lämnades den över till pappa, för att han skulle spruta klarlack på den.. För att förhindra att den blir så grön som den var innan.. Urgh, fick skrubba ett bra tag, men det gick bort iaf.. Och jag behövde bara använda diskmedel.. ;) När den väl hade torkat efter "badet" fick den stå och torka, sen var det bara till att fylla i all text och symboler..

 

Detta blev resultatet.. :)


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-27  |  Tid: 21:18:00

Månen ikväll

Kolla in den.. Ja jag vet inte så jättebra bild, men har ju bara en sketen mobilkamera.. Man kan inte ens zooma in med den.. Inte innan man tar kortet iaf, bara efter.. Gah...
 

Klicka på bilden ;)
 
 
Ja som jag sa, ingen vidare bild *suck*.. Så haha, jag gjorde en liten förbättring i paint.. :)

Här syns den lite mer.. Och man ser molnen runt om..

 

Mat & Bak  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-27  |  Tid: 20:16:00

Muffins *med fyllning*

Nu har det bakats en hel del muffins.. :)
 
 
Jösses, vasken överfull med saker.. Tur att vasken är större nu än i förra lägenheten..
 
Här är lite bilder på muffinsen
 

En laddning vanlijmuffins med blåbär 
 

En laddning med chokladmuffins med Mashmellow
 

En laddning med vanlijmuffins med banan 
 
 
Det tog sin lilla tid detta, haha.. Då formen bara hade 6 "platser".. Iaf så blev det 6 vaniljmuffins med blåbär, 6 chokladmuffins med Mashmellow, 6 vanlijmuffins med banan.. Sen sisa formen som åkte in i ugnen, den blev en liten blandning *skratt*..
Där blev det;  4 chokladmuffins med blåbär, och 2 "tigermuffins"..
 
 
Men jag vet inte vad som gick fel när det gäller muffinsen med Mashmellow.. Dom blev inte som jag ville.. :/ Mashmellown smälte ju visserligen.. Men inte alls som jag ville ha det, geggigt i mitten.. Nä, den typ flöt upp och la sig som en krispig yta på toppen.. Hmm så det får jag undersöka hur jag ska göra för att det ska bli som jag vill ha dom.. Vill så gärna smaka muffins med Mashmellow hihi.. ;)

Allmänt, Krukväxter/Blommor, Trädgård  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-27  |  Tid: 18:13:00

Frost idag.. Och bakning på schemat.. ;)

Ja ush, det har varit frost idag.. Iaf när jag kom upp och hela förmiddagen..
 
 
Var uppe i "byn" en runda vid lunchtid.. Och då var frosten kvar på sina ställen.. Så ja den där höstvärmen dom sa skulle komma.. Ja, den kom och gick lika fort *suck*.. 

 

Var även inne runda på Konsum och handlade lite.. Köpte då 2 små söta blommor som jag inte kunde motså.. Dels för att dom var just så söta och dels för att dom bara kostade 10:- styck.. ;)

 


En orange och en "ljus"rosa Kalanchoe
Står nu på var sin sida på TV:n ;)
 
 
Bakning!
Jepp.. Nu ska det till att bakas.. Muffins!!
 

Återkommer senare ikväll!!


Trädgård  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-26  |  Tid: 15:15:00

Glömde ju visa.... :/

Glömde ju visa hur det blev när jag planterat min nya inköp tillträdgården.. ;) Här är det nu då istället..
 
 
 
Ljungen hamnade ihop med mina "gamla" Prydnadskål.. Och den stora Prydnadskålen i en kruka för sig.. Hade ju en "ljus" Prydnadskål också.. Det flyttades till en del av rabatterna.. ;)  

 

Ja det var väl det jag hade och säga..

 

Hejsvejs!!

 
 

Allmänt, YouTube  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-25  |  Tid: 14:40:00

Kia, Hamster Reklam

Jag är som sagt medlem på iFokus.. ;) Och idag så var jag inne en liten runda för och kolla läget lite snabbt.. Där finns ju massor av olika sidor på iFokus och jag har naturligtvis mina egna som jag brukar "hänga" på.. En av dom är ju givetvis hamster.ifokus ;) *haha*..

 

Fick syn på en tråd där det stod något om hamster reklam i rubriken, och ja hihi jag var ju tvungen och kolla vad det kunde vara.. En av medlemarna hade postat en reklam video.. Samtidigt som jag tyckte att musiken var lite jobbig (inte min smak direkt), så var den samtidigt gullig.. ;)

 

Kolla in själva......

 


Djur/Natur  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-24  |  Tid: 14:29:00

Favorit träd..... ;)

Ja haha.. Detta är mitt favorit träd.. :) Jag har ju tagit foto på det varje årstid.. Det hade ju dock inte gjort något om löven hade haft mer höstfärger.. Men eftersom jag inte bor i centrum längre så ser jag ju inte trädet varje dag längre.. Men ska hålla koll dom gånger jag är uppe i centrum.. ;)
 
 
Så detta få duga så länge som "höst bilden"... :)
 

Krukväxter/Blommor  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-20  |  Tid: 23:39:00

Nyköpta blommor..

Igår när vi var och storhandlade så köpte jag 2 fina blommor.. :) Naturligtvis glömde jag lägga in dom här igår.. Men jag hittade ju inte krukorna jag tänkt och ha förrän idag haha.. Så det gör ju inget..

Jag har blivit helt knasig när det gäller blommor det senaste året *skratt*.. Måste vara något jag har fått efter mamma.. :) Hon var "hopplös" när det gäller blommor.. Hon köpte alla konstiga och underliga blommor ibland.. Men inte mig emot.. Blommor är kul, så länge dom inte vissnar, haha..

 

Iaf, dom 2 blommor jag köpte igår (på Lidl) är från något som heter Fair Flowers Fair Plants..

 

 
Dom är något som heter Jewel Orchid (Juvel Orchide).. Finns visst många olika, det fanns det iaf på Lidl.. Jag hade gärna köpt fler än bara dessa två.. Men med tanke på sambons kommentar så gjorde jag inte det.. Han kommentar var den här; Ska jag bo med en massa blomjäklar?! Haha, ja han och blommor går visst inte ihop..

 
   
                               Sapphire Velvet                                                               Turquoise Velvet
 
 

Här kan man läsa mer om Fair Flowers Fair Plants


Djur/Natur, Foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-19  |  Tid: 16:51:00

Varma färger

 

Trädgård  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-19  |  Tid: 15:49:00

Inköpt till trädgård..

Detta köptes idag.. Det var blomsterförsäljning på torget idag.. Och ja, jag och blommor.. ;) Fast det silveraktiga är sambons *skratt*.. Han ville visst ha det.. Hmm jag kommer inte ihåg vad det heter nu men men..

 

Nu ska det bara planteras också.. Blir senare idag.. Nu ska jag jag ta en kopp kaffe..

Krukväxter/Blommor  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-16  |  Tid: 23:13:00

Den klarade sig..

Min Porslinsblomma!! :)

 

Jag fick tips och hjälp inne på iFokus.. Tack än en gång till dig som hjälpte mig.. :)

Jag gjorde enligt tipset.. Men där hände absolut ingenting med blomman.. Men haha jag ville inte ge upp.. Gav den lite vatten då och då så den blev lite fuktig och lät den stå under en platspåse med sandblandad jord.. Fortfarande ingenting.. :(

När jag och sambon sen flyttade i september till annan lägenhet och den blev placerad i annat läge.. Först i slutet av september såg jag då att det hade kommit lite rötter.. Och nu för 2 dagar sen så fick jag se.. Ett nytt blad! Gissa om jag hoppade jämfota.. :D Min mammas blomma överlevde!! Det betyder mycket för mig, då hon älskade sin porslinsblomma..


Mat & Bak  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-10  |  Tid: 21:19:00

En laddning Äppelkaka till ;)

Ja haha.. :) Idag stod jag och gjorde en laddning Äppelkaka till.. Dom andra jag gjorde var nästan slut *jösses*..

Undrar hur längre denna laddningen vara? *skratt*

Men det är så gott med Äppelkaka, och så naturligtvis vaniljsås.. Oh MUMS! :)

 


4 stora och 5 små.. ;)

Trädgård  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-10  |  Tid: 16:44:00

Prydnadskål

Dessa köpte jag på Konsum härom dagen.. Såldes för 20:- styck, och ja då kan man ju inte låta bli.. ;) Planterades  i en stor plastkruka.. Där var inga hål i bottnen av krukar, så det fick jag ta och göra.. Haha, tog sambons skruvdragare med ett lagom stort borr.. Hmm, den jäkeln orkade inte, batteriet dog efter ett halvt borat hål.. :/ Så jag fick plocka fram pappas slagborr (som vi har lånat, tydligen på obestämd tid) haha.. Nädå han vet var den är, så det är lugnt..

 

Iaf.. Här är mitt "blomster arrangemang", hmm *stavning*.. ;) Inte så tokigt om jag får säga det själv..

 

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-10  |  Tid: 15:17:00

Regnbågen

Stack ner till Lidl innan för att köpa mjölk.. Det regnade inte när jag tog cyklen och stack ner.. Men när jag kommer ut! Ush och tvi..... Ja då regnar det som bara den.. Plus att solen skiner som bara den också.. :/ Snacka om knasigt väder..

 

Utanför Lidl..

 
 
Där trodde jag det var allt.. Men så fel jag hade.. ;)
 
 
I rondellen vid mackarna..

Så fint.. :)

Ja det var väl det jag ville ha sagt..


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-01  |  Tid: 19:48:00

1 Månad..... :) Wow redan

Idag har vi bott i vår nya lägenhet 1 månad.. Ja, eller rättare sagt vi flyttde in redan den 31 augusti... ;) Men den gäller ju från den 1 september.. Men wow! Har det redan gått 1 månad?? Jösses, tiden springer visst bara iväg.. Som vanligt.. Suckar, den kunde ju gå lite saktare..Tycker inte riktigt om att den går så här fort..


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-01  |  Tid: 17:46:00

Flygplan...

Ett flygplan..... Tänk och sitta där uppe! Ush, nja det vågar jag nog inte.. :/
Stod ute på alltanen när det "svisha" förbi..