NAMN: - ÅLDER: 31 - BOR: Skåne


Lite om mig.....

Ja jag har haft blogg sen Mors Dag 2011.. Jag har inte hittat "den rätta" än, därav så är inläggen äldre än bloggen.. Då jag flyttar alla till den nya.. ;) Tröttnar rätt fort på designen, haha.. Så denna är fortfarande lite "under byggnadsstadiet".. Vem är då jag?.... Är mamma till 2 underbara barn.. Mina söner är i skrivande stund 6 år och 2 år, födda 2007 och 2010.. Jag började blogga som sagt 2011, när jag var inne i en "mörk" period.. Förlorade min älskade mamma Nyårafton 2010 :( bara knappt 2 veckor efter att jag fött vår yngsta pojk.. Livet efter det har varit ett helvete.. Nära & kära vet mer.. Skriver inte ut allt för det får inte plats..
A & J ni är mitt allt!! Mamma älskar er!!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-30  |  Tid: 10:42:00

Idag börjas det.. :)

Ja idag, senare börjas det.. :) Vadå? Jo flytten!! Ikväll bär det av med det första till det nya hemmet.. Sambon och en bekant ska börja "så smått" med lådor.. Och jag ska förflytta allt ut från sovrummen till kök-och TV rum.. Ja iaf försöka haha.. Vissa lådor väger ju sin del, och lyfta dom är en annan femma.. ;) Men men det ska nog gå..

Sen imorgon så bär det "stora" lasset iväg.. Allt som ska följa med i flytten åker in i släpet (och personbil).. Vår vän som ska hjälpa oss ikväll kommer att hjälpa till även imorgon.. Så förhoppningsvis så ska det gå rätt fort, hoppas jag iaf *ehm*.. Flyttar ju från en 3:a till en 2:a, så en del möbler har vi ju inte kvar och det har sorterats ut en hel del som inte heller skulle med.. Men pågarnas saker, kläder/leksaker/sängar och ja allt av deras ska ju med.. Jag kan inte bara göra av med det, för många minnen som sag och jag vill ha dom kvar.. När jag tittar på allt som ska med, så undrar jag om man verkligen komma att hinna.. Det ska va tomt och städat kl 12 på söndag den 1:a..

 

Men jag har gett mig tusan på att vi ska hinna.. :) Vi är bara 4 personer som hade möjlighet att flytta för oss, och då är jag och sambon inräknade.. Känns som man kommer att däcka så fort man sätter sig när allt är klart.. Aja det ska väl inte vara några problem? Eller?

 

Återkommer till bloggen när vi kommit iordning.. :)

 

Over and Out for now..


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-18  |  Tid: 22:34:00

Så irriterad!! Suckar

Jag är så irriterad....... Alla mina bilder... Ush, vissa bilder hittar jag, men inte dom jag verkligen vill få tillbaka..

Flera umgängen med pågarna är borta.. :( Och det är ju inte lite bilder det.. Det rör sig om 2-3 månader med umgängen.. Grrrrrr...... Min 30-års dag, Påsk, ja som sagt... Jag hoppas att jag kan hitta iaf några från varje....

 

Som lilla Anton säger; Öörk!


Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-16  |  Tid: 21:03:00

Storbesök hos mamma... Hmm

Ja just som rubriken säger.... :/
Jag var ute och premenerade idag och bestämde mig för att ta en runda förbi graven..
Hmm, vilken syn jag fick när jag kom fram.. Mamma hade visst haft "storbesök" av mulvadar... Suckar, förstår inte detta.. Varför dom måste välja just hennes.. Där finns massor av ställen att gräva upp sina bulor.. Men nädå! Ta det precis i mammas grav.. Snälla! Kan ni inte börja någon annanstans?? Det blir faktiskt jobbigt i längden och hålla på och fixa rätt all lös och plöfsig jord.. :(
 
         
 
Det diskuteras nu villt och brett att det ska införskaffas sådanna här "mulvadsstolpar", ja sådanna som ger ifrån sig ljud som mulvadarna inte gillar.. Så kanske man får va fri från dom.. Får se när det blir av..
JAG vill iaf inte ha fler bulor hos mamma.....  
 

Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-12  |  Tid: 11:02:00

Slemmig "hyresgäst"

Mamma får visst alla möjliga hyresgäster.. Mulvadar, grodor och nu snigel.. ;) Ja så länge det inte är äckliga och räliga spindlar så är jag glad..
 
 
Iaf så städade jag rent lite på hennes grav idag.. Satte nya blommor, då jag igår såg att det behövdes.. Saknar dig mamma.. :(
 

Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-11  |  Tid: 21:48:00

Mammas lilla besök..

Var och kollade till graven idag..

Och ja mamma får ofta besök tydligen.. Antingen av en mulvad eller så......

 

Men det bevisar ju att hon är omtyckt.. :)

 

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-10  |  Tid: 20:32:00

Lgh kontrakt

Idag skrevs lgh kontraktet på.. Wow! Nu är det helt 100!! Vi flyttar...... Ja jippi!!
 
 

Barnen  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-09  |  Tid: 22:03:00

Skånes Djurpark med pågarna....

Idag hade vi umgänge.. På Skånes Djurpark.. :)

Farmor var också med..

 

Det blev allt från att titta på sälmatningen, kolla på ormar, gunga och naturligtvis fika.. ;) Plus en massa annat..

Anton hade jättekul! Vi med så klart.. Och ja! Anton fick en ansiktsmålning, hua så farlig han såg ut när den var klar.. Lättare att visa bilder från dagens händelser.. Annars blir det massa massa skrivande, och då är det väl risk att sambons korkade data stänger av sig.. :/

 

            

 

  
      Sälmatning          Diskuterar med pappa

 

          

           

 

        
             En ren                 Grävdags :)                     Älg                    En som somnat ;)

 


Ballongen som Anton fick.. 

 

Måste ju bara skriva om en sak som fick oss alla att skratta så ögonen rann nästan.. Det var så här haha.. Vi gick och tittade på djuren i lugn o ro.. Men plötsligt så känner sambon att han måste släppa sig.. Jaja sånt händer ju, och då är det så ibland att man inte kan hålla igen.. Så ja vad gör han, jo han släpper sig.. Som tur var så gick där inga precis där vi var.. Men Antons kommentar ja haha.. Så underbar den var.. :)

"Pappa fes me gompen!"  och nu skriver jag precis som det lät haha.. ;) Underbara Anton..

 

 Mammas lilla Solstråle   

 

Avslutar med denna underbara "skräckinjagande" bild..