NAMN: - ÅLDER: 31 - BOR: Skåne


Lite om mig.....

Ja jag har haft blogg sen Mors Dag 2011.. Jag har inte hittat "den rätta" än, därav så är inläggen äldre än bloggen.. Då jag flyttar alla till den nya.. ;) Tröttnar rätt fort på designen, haha.. Så denna är fortfarande lite "under byggnadsstadiet".. Vem är då jag?.... Är mamma till 2 underbara barn.. Mina söner är i skrivande stund 6 år och 2 år, födda 2007 och 2010.. Jag började blogga som sagt 2011, när jag var inne i en "mörk" period.. Förlorade min älskade mamma Nyårafton 2010 :( bara knappt 2 veckor efter att jag fött vår yngsta pojk.. Livet efter det har varit ett helvete.. Nära & kära vet mer.. Skriver inte ut allt för det får inte plats..
A & J ni är mitt allt!! Mamma älskar er!!


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-29  |  Tid: 20:07:00

Hur hände detta? Skumt

Ett stort "mega" träd välte tydligen av sig själv.. Ingen aning om hur.. Tydligen hände det inatt, men hur.... Vad jag vet så har det inte åskat eller blåst så kraftigt inatt.. Så underligt är det.. :/ Tänk jag har sett det trädet under hela min uppväxt, och så bara en dag så klyvs stammen av eller ja halva stammen iaf.. ;)
Undrar verkligen hur tusan det gick till.. Hmm..
 

Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-17  |  Tid: 21:34:00

Rosen.....

Så fin den är..

Mammas ros.. Den kom till sist.. :)

 

 

Skog & Mark  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-13  |  Tid: 18:47:00

Bär......

Var idag ut och plockade lite bär.. :) Finns inte så gott om dom visst.. Inte på mina bärställen iaf.. :/ Får se om det blir mer längre fram.. Hoppas på det.. jag älskar nämligen hemmalagad kräm.. *mums*

 

Det blev lite blåbär och lite smultron..

    

Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-04  |  Tid: 18:28:00

En liten plockad bukett

Jag var förbi graven idag för att kolla läget.. Plockade med mig en liten liten bukett på vägen..
Dock inget speciellt, kände bara för att inte komma tomhänt.. :)
 
 
Mamma hade tydligen haft en besökare idag.. ;) En mulvad.. 
 

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-01  |  Tid: 19:03:00

Kommer fortsätta.....

Har bestämt mig för att fortsätta blogga fast att min bärbara krashat.. Håller på så ofta jag hinner med att försöka rädda bilder och filer.. Men under tider så får jag använda min sambos bärbara.. Just för att inte riskera att radera över mina bilder på min data..
Därför kommer det vara glest med inlägg under vissa månader innan dagens inlägg.. Och kanske även inlägg efter detta.. Skriver väl något inlägg här och där.. Men ja, många kommer få ligga under utkast så länge tills det att bilderna är återfunna.. Just för att bilder till dessa inlägg har jag inte räddat ännu.. Ush detta är ju jobbigt.. Förhoppningsvis har jag snart fått rätt på det.. Eller??