NAMN: - ÅLDER: 31 - BOR: Skåne


Lite om mig.....

Ja jag har haft blogg sen Mors Dag 2011.. Jag har inte hittat "den rätta" än, därav så är inläggen äldre än bloggen.. Då jag flyttar alla till den nya.. ;) Tröttnar rätt fort på designen, haha.. Så denna är fortfarande lite "under byggnadsstadiet".. Vem är då jag?.... Är mamma till 2 underbara barn.. Mina söner är i skrivande stund 6 år och 2 år, födda 2007 och 2010.. Jag började blogga som sagt 2011, när jag var inne i en "mörk" period.. Förlorade min älskade mamma Nyårafton 2010 :( bara knappt 2 veckor efter att jag fött vår yngsta pojk.. Livet efter det har varit ett helvete.. Nära & kära vet mer.. Skriver inte ut allt för det får inte plats..
A & J ni är mitt allt!! Mamma älskar er!!


Barnen  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-31  |  Tid: 17:18:00

Halloween på Skånes Djurpark

Nu är det ju höstlov och då är det Halloween på Skånes Djurpark..

Alltså var där folk utklädda till olika saker, så som häxa osv.. Spökpromenad (eller något spånt).. Och lite annat roligt för barnen.. Fanns även Halloween pyssel inne i byggnaden där terrariet är..

 

Vi hade umgänge idag med Anton, just på Skånes Djurpark.. Lilla Jonathan var inte med, han var sjuk.. :( Men sånt händer ju tyvärr.. Anton fick mer egentid med mamma och pappa då om man ser det på det viset..

Hade med oss fika, i form av mackor, varm choklad och lite annat gott.. Där var ju inte så många djur framme denna gång.. Men vi fick se björnarna iaf.. :)

 

 


Mammas älskade påg!!
 

Vi var ju naturligtvis inne och pysslade också.. Anton gjorde ett fint Halloween konstverk.. :) Och jag gjorde 2 stycken pumpor.. En till oss och en till Anton som han kunde ta med sig hem..

 

Vi hade videofilmning idag, därav är det inte så många kort.. Då allt fastnade på videon istället ju..


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-12  |  Tid: 18:47:00

Sommar eller höst?! Hmm, undrar

Som sagt, man kan ju verkligen undra om det är sommare eller höst just nu.. Då det blommar både här och där.. Men samtidigt så är vissa träd på väg att ändra färg (bladen alltså) haha..

 

Igår postade jag några bilder jue.. Och idag kommer en ny bild.. Jag kliar mig i huvudet och funderar som sagt....... Sommar eller höst?!

 


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-11  |  Tid: 17:42:00

Ehm man kan tro att det är sommar..... :/

Var idag ute med Iza.. Kan inte fatta det.. Det är snart mitten av oktober.. Och man skulle kunna tro att det är sommar.... :/ Eller nästan iaf.. Men allt blommar som mitt i sommaren.. Var är sveriges väder på väg?? Men, nä man ska väl inte klaga när man har så fint väder långt in i höstmånaderna.. Men håller det på så här så har väl årstiderna snart vänt på sig totalt *ehm*.. Hoppas inte...
 
 
Och vad ser man inte när man är ute med Iza.... Jo, en regnbåge.. :)
 

Barnen  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-07  |  Tid: 20:19:00

Lövplockning och höstpyssel

Idag var man och hälsade på älsklingarna.. :)

 

Var ute och plockade löv och annat.. Sen satt vi och hade pyssel med det.. Så mysigt det var.. Anton var väldigt bestämd på hur löven skulle klistras fast, haha.. ;) Ja och klistret var ju inte alls kladdigt, nädå.. Fast det funkade bra ändå.. Tog bara lite längre tid och torka, tack vare att det var så rinnigt.. Men så länge Anton hade roligt så spelar det ingen roll.. Och lilla "Skorpan", ja Jonathan.. Han fick för sig att han också skulle pyssla, allra mest med klistret *skratt*.. Men det gick bra iaf.. Han fick aldrig tag på det.. Antons pyssel blev jättefint, ja han fick ju lite hjälp emellanåt, då inte klistret ville som han ville.. ;)

 

       

 
En blev hungrig mitt i pysslet ;)     

 

Efter höstpyssel så blev det fika, men först ett blöjbyte *ler*.. Sen fanns där lite tid till at gå ut lite till.. :) Det tyckte Anton var roligt.. Så han passade på att cykla lite.. :) Sen var det dags att åka hem igen.. Ush tiden går
så fort under umgängena.. Önskar att den kunde gå lite saktare.. Men det är ju inget man kan göra något åt.. Vi får inte mer tid.. Så vad ska man göra? Får tacka och ta emot den tid vi får..

 

        

     

 

En glad Anton :)
  

 

Och så ett fint avslut..
Avslutar med ett av Antons konstverk.. :)


Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-05  |  Tid: 20:17:00

Lilla Mamma.......

Var idag hos dig igen.. Med nya blommor..

Hade även med mig/oss 2 andra saker till dig..... Tror att du blev glad (där du befinner dig idag) för den lilla söta elefanten.. Tänkte så på dig när jag såg den, så jag kunde inte annat än köpa den och ta med till graven.. Även en ny vas (i marmor) har vi ordnat, så man slipper dessa tråkiga i plast.. Ska bara ordna en från lilla Mormor också.....

 

 
Den söta lilla elefanten 

Djur/Natur  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-04  |  Tid: 19:34:00

Är det höst eller sommar??

Just det är frågan.. Det är oktober månad nu men det märks inte.. Förra året vid denna tiden så var det kallt och ruggigt *ush*.. Men i år så är det nästan vår väder jue.. Inte klokt.. Undrar när höst/vinter ska komma.. Fast i och för sig så är det skönt så länge det inte blir så nedrans kallt.. Och snö vill jag inte ha.. Det hade vi i vintras så det räcker och blir över..

 

Lite bilder jag tog när jag var ut innan idag.. Höst eller vår? Ja jag tror iaf att det är höst

Nalkas det höst?
 

Hm?! Något stämmer inte då man hittar smultron i oktober.. :/

Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-04  |  Tid: 18:14:00

Nykomling och "skyddsling".....

Idag flyttade en liten Amstaff tik hem till oss, Iza heter hon.. Hon är nästan 10 månder gammal.. Och en komisk sak, hon fyller år på självaste Lucia..... ;)

Då förra ägarens barn blivit jätteallergisk med astma, så hund och barn inte kan vistas i samma rum.. Så dom valde att hitta ett "tillfälligt" boende för henne under tiden nytt hem letas, hellre det än avlivning.. Och att sedan hitta ett bra hem där hon kommer att få stanna.. Stackars liten.... Så nu får hon bo hos oss tills att ett nytt och bra hem hittats.. Kommer att ha kontakt med ägaren om detta.. Då även dom ska leta efter ett hem.. Så vi får se hur det blir....

 

 Bild på tösen som jag tog när jag va ute med henne i eftermiddags

Mamma  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-02  |  Tid: 16:43:00

Vad tycker du Mamma?

Var idag hos Mamma.. Som så många andra dagar.. Men först nu skriver jag igen.. Ush va jag saknar dig Mamma lilla *gråter*.. Varför skulle det hända dig??.....

 

Jag kände för att ändra vid graven idag.. Det kändes inte rätt att stenen stod bakom allting.. Så jag och sambon ordnade så att den kom fram istället.. Tycker det ser så mycket finare ut ut.. Vad tycker du Mamma?? Önskar att jag visste......

 

 

 
Stenen har jag som sagt skrivit och målat själv..
Hennes 2 älsklingsdjur pryder varsin sida på den.. :)